Reusken Bouw B.V.

002-reusken-01Reusken Bouw is van oorsprong een familiebedrijf dat al 130 jaar in de bouwsector werkzaamheden verricht. In die afgelopen 130 jaar heeft Reusken Bouw alles al aangepakt en een enorme ervaring opgebouwd. In 2009 is Reusken Bouw overgenomen door Roelofs & Haase, dat al bijna 90 jaar bestaat. Samen dus goed voor meer dan 2 eeuwen ervaring in de bouwsector!

Inmiddels is Reusken Bouw uitgegroeid tot een breed georiënteerd bedrijf met een moderne inslag. De complexiteit van de regelgeving maar ook de maatschappelijke verantwoordelijkheid, is voor ons een uitdaging om op dit speelveld een belangrijke rol te spelen. We zijn voortdurend bezig om met alle belangen rekening houdend tot de beste oplossing te komen.002-reusken-02

Een persoonlijke benadering staat voorop binnen ons bedrijf. Als iemand zich thuis voelt binnen ons bedrijf, dan kan hij de beste prestatie leveren. Dat geldt van hoog tot laag binnen de organisatie. Daar hoort een platte organisatie bij, met korte lijnen. We doen het werk zoveel mogelijk met eigen mensen. Zij zijn de ambassadeurs voor ons bedrijf!

Onze persoonlijke benadering vindt zijn weerslag in onze duurzame relaties met onze opdrachtgevers. We staan er voor dat we niet streven naar een korte klap met snelle winst, maar voor integriteit en investeren in de toekomst. 002-reusken-03Wij zijn van mening dat we in de bouw af moeten van het imago dat aannemers het moeten hebben van meerwerk. Voor ons zijn de beste projecten degenen waar we geen euro meerwerk hebben. Geen stapels papierwerk en ellenlange discussies. Iedereen weet waar hij aan toe is. Wij moeten de opdrachtgever informeren en instrueren, en niet andersom. Dat is onze insteek!

Eén van de specialiteiten van Reusken Bouw is onze schadeservice. Wat u zelf kunt doen doet u natuurlijk zelf, maar soms is er een vakman gewenst en dan is het wel heel prettig dat die ook voor u klaar staat. Voor onderhoud, spoedklussen en calamiteiten kunt u bij ons terecht. We hebben veel ervaring in onderhoud en schadeafhandeling en kunnen u met onze 24-uurs service alle dagen van het jaar 24 uur per pag van dienst zijn!

Duurzaamheid staat ook bij Reusken Bouw hoog in het vaandel. We bouwen niet alleen voor vandaag maar ook voor de toekomst, en dat doen we met het oog op duurzaamheid en energiebesparing. We zijn hierbij niet bang om ons nieuwe technieken eigen te maken zodat we kunnen inspelen op de laatste ontwikkelingen uit de markt en daarmee toekomstbestendige gebouwen te creeren!

Met Reusken Bouw heeft u een betrouwbare partner die een jarenlange ervaring combineert met een creatieve en innovatieve werkwijze.