Roelofs & Haase Aannemingsbedrijf B.V.

We zijn een familiebedrijf met een rijke historie. We werken voor zowel professionele 002-aannemingsbedrijf-01opdrachtgevers als gemeentes, woningstichtingen, zorginstellingen en beleggers als voor particulieren. Een aanzienlijk deel van de opdrachten van het aannemingsbedrijf worden gegenereerd vanuit de eigen projectontwikkeling. We zijn goed voor vele jaren aan ervaring in de bouw en dat maakt ons een krachtige en betrouwbare partner in het bouwproces!

Voor ons is bouwen meer dan het klakkeloos uitvoeren van wat er op een tekening staat. Uw wensen zijn onze doelen. Juist daarom wordt Roelofs & Haase veelal in het beginstadium betrokken bij de planvorming van projecten. Construction Crane DetailWe signaleren vroegtijdig mogelijke problemen en dragen vervolgens creatieve oplossingen aan, welke het eindresultaat ten goede komen. Mede door het integreren van innovatieve technieken en ervaring, zijn wij in staat om kostenbesparende voorstellen en kennis dusdanig in te zetten, dat de kwaliteit van het plan in alle opzichten meetbaar toeneemt. Continuïteit is de leidraad in ons denken en werken.

Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel. Samen met onze opdrachtgevers realiseren wij projecten die verantwoord zijn voor de 002-aannemingsbedrijf-03toekomst. Nieuwe technieken die hierbij een rol spelen, kennen wij uit ervaring zodat er toekomstbestendige gebouwen tot stand komen; monumenten van de toekomst!

We zijn ISO 9001 en (als hoofdaannemer) VCA** gecertificeerd. Naast projectleiders, werkvoorbereiders, uitvoerders en bouwpersoneel hebben we tevens een afdeling calculatie die voor elke aanbesteding of bouwteamovereenkomst een scherpe, marktconforme elementenbegroting verzorgt.