Roelofs & Haase Projectontwikkeling B.V.

Het ontwikkelen van woningen en commercieel vastgoed doen we inmiddels al mechess gameer dan 15 jaar. Dat doen we zowel innovatief als creatief. Ook voor de ontwikkeling van zorglocaties en bijzondere doelgroepen is de ‘knowhow’ aanwezig. Daarnaast verwerven wij binnenstedelijke locaties en zijn actief in uitleggebieden. Onze kracht bestaat eruit dat we de nodige disciplines in huis hebben om voortvarend en goed onderbouwd tot resultaten te komen. Oog voor maatschappelijke belangen in relatie tot de planvorming en tot bestuurlijke wensen is ons speelveld, waarbij ons streven er op gericht is gemeenschappelijke doelen te stellen met een voor elke partij maximaal resultaat.

We vormen al jaren een goed ingespeeld team met het aannemingsbedrijf en Three climbers going about stoneweten als geen ander de voordelen van deze synergie optimaal te benutten. De korte lijnen binnen de organisatie zorgen ervoor dat we snel kunnen schakelen en daarmee zowel ontwerp als uitvoering probleemloos op elkaar af kunnen stemmen. Ketenintegratie doen wij op deze wijze al jaren!

Met de uitbreiding van Roelofs & Haase met Reusken Bouw en Bouwbedrijf Bossenbroek hebben we nog meer bagage om ontwikkellocaties op te pakken. We ontwikkelen ons steeds verder tot een veelzijdig en innovatief bedrijf dat steeds weer nieuwe marktsegmenten aanboort.i belong in

Uitdagende projecten geven ons inspiratie en laten ons optimaal presteren. Heeft u projecten waar wij een rol in kunnen spelen, dan ontmoeten wij u graag om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen!

Kijk eens onder projecten om te zien wat we allemaal onder handen hebben, en om te kijken naar de prachtige werken die we reeds uitgevoerd hebben.