Klein Klantenwerk

03-aannemingsbedrijf-klantenwerk-01 Vanuit onze zusterbedrijven Reusken Bouw en Bouwbedrijf Bossenbroek en de rijke historie van Roelofs & Haase hebben we een uitgebreid klantenbestand opgebouwd. Dat klantenbestand is erg belangrijk voor ons want als klant bent u van waarde voor ons bedrijf. We hechten veel waarde aan onze relaties en doen er dan ook alles aan om onze klanten tevreden te houden.

Het is dan ook geen uitzondering dat onze klanten ons inschakelen voor klein werk in en om het huis. Met onze vaardige bouwvakkers kunnen wij u in vrijwel alle werkzaamheden van dienst zijn! Voor het uitvoeren van de kleinere klussen of calamiteiten staan wij dan ook graag voor u klaar, en we reageren snel en accuraat op uw vragen.03-aannemingsbedrijf-klantenwerk-03

Uiteraard staan wij graag eenieder ten dienste en dat geldt voor zowel de particulier als voor instellingen of zakelijke opdrachtgevers. Wij zien klantenwerk als een plezierige aanvulling van ons vak en zijn u dan ook graag tot uw dienst!

 

03-aannemingsbedrijf-klantenwerk-02