Ontwikkeling in inbreidingslocaties

i belong inBinnenstadsvernieuwing is voor Roelofs & Haase niet alleen een mooi woord; het is een kernkwaliteit met een kennisfundament waar jarenlange ervaring achter schuilt. Het ontwikkelen op inbreidingslocaties kan nooit conceptmatig; iedere inbreiding is er één op zich, met andere partijen en andere wensen.

Roelofs & Haase brengt die partijen bij elkaar en creëert hiervoor een gemeenschappelijk doel: bestuurlijk, maatschappelijk en commercieel. Met zijn jarenlange ervaring is Roelofs & Haase een vertrouwde partner in het proces, die zorg draagt voor een zo vlekkeloos mogelijke samenwerking. Alle partijen moeten naar volle tevredenheid worden betrokken bij de planvorming, met als 03-projectontwikkeling-inbreidingslocaties-03spil de ervaring, flexibiliteit en creativiteit van de vertrouwde bouwer. Om te creëren, maar ook om bij te sturen.

We vertalen deze creativiteit naar de praktijk en hebben voorbeelden te over. Of het nu monumentaal en historisch is (zoals bijvoorbeeld Het Rechtshuys te Almelo en Cortenaer te Enschede) of strak en modern (Het Tolhuis, Almelo), het oogmerk blijft een meerwaarde voor alle partijen, waarbij de prestatie en kwaliteit natuurlijk van het allerhoogste niveau is.

03-projectontwikkeling-inbreidingslocaties-02