Woningbouw

03-aannemingsbedrijf-woningbouw-01In de 90-jarige historie van Roelofs & Haase is woningbouw altijd één van de belangrijkste facetten geweest in de bouwproductie. We hebben dan ook alles al wel eens onder handen gehad. Van low-budget starterswoningen tot grote appartementencomplexen en van grote seriematige woningbouwprojecten tot kleinschalige individuele woningbouw. Onze kracht ligt er ondermeer in dat we niet alleen grote professionele opdrachtgevers, maar ook particulieren kunnen bedienen. Met onze zusterbedrijven Reusken Bouw en Bouwbedrijf Bossenbroek kunnen we alle opdrachtgevers naar wens bedienen.

Onze ervaring zorgt ervoor dat we het bouwproces transparant kunnen houden. 03-aannemingsbedrijf-woningbouw-03Daar bent u als opdrachtgever natuurlijk zeer bij gebaat! Of we nu werken met een externe architect of met onze eigen architect, wij zorgen voor een soepel verloop van het bouwproces waarbij we de opdrachtgever naar wens werk uit handen kunnen nemen. We hebben dan ook de ‘know-how’ om een project van begin tot eind te begeleiden, maar als u als opdrachtgever zelf de regie in handen wilt hebben kan dat natuurlijk ook!

We vormen al jaren een goed ingespeeld team met de projectontwikkeling en weten als geen ander de voordelen van deze synergie optimaal te benutten. De korte lijnen binnen de organisatie zorgen ervoor dat we snel kunnen schakelen en daarmee zowel ontwerp als uitvoering probleemloos op elkaar af kunnen stemmen. Ketenintegratie doen wij op deze wijze al jaren!03-aannemingsbedrijf-woningbouw-02

Kijk onder projecten naar de projecten die we de afgelopen jaren gerealiseerd hebben.