Overname Bouwmaatschappij Kroon

1 april jl. was het officieel: Bouwmaatschappij Kroon ging over in andere handen. Voormalig eigenaar Evan Kroon heeft het bouwbedrijf verkocht aan Roelofs & Haase Aannemingsbedrijf B.V. Het bouwbedrijf zal onder dezelfde naam “Bouwmaatschappij Kroon” blijven opereren maar dan als onderdeel van Roelofs & Haase.

Evan Kroon zegt: “Na 25 jaar het bouwbedrijf te hebben geleid, vond ik het tijd voor een andere invulling van mijn werkzame leven. Mede gezien het feit dat bedrijfsopvolging binnen de familie niet aan de orde is, heb ik in eerste instantie de samenwerking gezocht met Roelofs & Haase. Het contact was en is erg goed en daarbij groeit de orderportefeuille zodanig dat we besloten hebben tot verkoop over te gaan”.

Roelofs & Haase is net als Kroon een familiebedrijf dat zich in zowel de utiliteits- als de particuliere markt begeeft en gekenmerkt wordt door korte lijnen. De onderneming heeft veel ervaring in nieuwbouw, renovatie, onderhoud en herontwikkeling. Naast eigen ontwikkeling worden de projecten gerealiseerd in opdracht van bedrijven, particulieren, overheid, gezondheidsinstellingen, stichtingen enz. Men werkt vanuit een aantal vestigingen in het land die, net als bouwmaatschappij Kroon, zelfstandig functioneren. Eén daarvan is Bouwbedrijf Bossenbroek in Elspeet. De bedrijven Bossenbroek en Kroon sluiten bijna naadloos op elkaar aan qua mentaliteit en werkwijze. Daarom zullen Bouwbedrijf Bossenbroek en Bouwmaatschappij Kroon zich beiden vanaf 1 juni a.s. gaan vestigen aan de Gildenstraat 37 (industrieterrein Arkervaart) in Nijkerk.

Door deze samenwerking kunnen de opdrachtgevers rekenen op de vertrouwde kwaliteit en zijn de bedrijven klaar voor de toekomst.

Klik hier om naar de website van Bouwmaatschappij Kroon te gaan.