Bag-a-Box

De Bag-a-Box is een starterswoningconcept dat is ontstaan door de samenwerking tussen Courage Architecten, Corus en Roelofs & Haase. Een klinkende naam voor een innovatie in de bouwwereld. Stoer en energiebewust!

Het doordachte concept in staal en glas is kant en klaar in kosten, ontwerp en bouwmethodiek. Synergie, duurzaamheid en prijs- / kwaliteitsbewustzijn kunnen dus wel degelijk resulteren in innovatieve en stoere producten.

Wonen in staal met een zeer eigentijdse uitstraling. Een nieuwe keuze voor jong en oud. De koper krijgt keuzes in het aantal lagen, grootte, indeling en uiterlijk, binnen een vaste prijsrange. Het resultaat is een eigentijdse woning. Op speelse en eenvoudige wijze worden zeer betaalbare eengezinswoningen, woonwerkunits, (zorg)wonen, levensloop bestendige woningen en uitbreidingen gerealiseerd.

Variatie beperkt tot tegelkeuze behoort in dit conceptĀ  definitief tot de verleden tijd. Indien gewenst kan er sleutelklaar en gestoffeerd opgeleverd worden. Sleutel om, licht aan en wonen maar!