Chiel Dethmersstraat Almelo

Projectinformatie
Project: Chiel Dethmersstraat Almelo
Plaats: Almelo
Projectomschrijving: 32 duurzame woningen

Roelofs en Haase realiseert 32 nieuwe woningen op het braakliggende en verlaten terrein ingesloten door de Derk Smoeslaan, de Markgraven en de Chiel Dethmersstraat. De te bouwen woningen, waarvan 30 twee-onder-één-kapwoningen en 2 vrijstaande woningen, zullen een hoge mate van duurzaamheid kennen. De woningen zijn zogeheten nul-op-de-meterwoningen en beschikken daarom niet over een gasaansluiting, maar zonnepanelen en een warmtepomp. Daarnaast beschikken de woningen over een garage waardoor met kleine aanpassingen levensloopbestendig wonen gecreëerd kan worden, zodat men op hun oude dag niet meer hoeft te verhuizen. Verschillende gevelstructuren en -kleuren dragen bij aan een mooie variatie en passende aansluiting van dit nieuwe stuk woonwijk.  

 

Het gebied kenmerkt zich door de gunstige ontsluiting naar omliggende wegen en door de zeer ruime opzet van kavels met daaraan grenzend een prachtige beek. Daarnaast is er in het plan veel aandacht voor groen. Zo blijven de drie grote waardevolle bomen op de groenstrook aan de Ootmarsumsestraat, drie eiken op het voormalige schoolterrein en de ruime groenstroken langs de Markgraven bestaan. Daarnaast wordt de wadi vergroot ten behoeve van de waterberging en wordt er nieuw groen aangelegd.

Meer weten?

Projecten van Roelofs en Haase zijn altijd de moeite waard. De informatie die wij hier kunnen verstrekken is summier. Wij kunnen ons dan ook voorstellen dat u, na het lezen van deze informatie, meer wilt weten over dit project. Vanzelfsprekend willen wij u graag van dienst zijn. Vul daarom uw naam en e-mailadres hiernaast in. 

Wij nemen dan zo spoedig mogelijk  contact met  u op. 

Bellen kan natuurlijk ook: +31 548 53 73 73.

Reageren via deze site is geheel vrijblijvend. Wij verplichten u tot niets.

Wij gebruiken uw naam en email adres alleen in relatie tot uw vraag en/of opmerkingen met betrekking tot dit project. Lees ook onze Privacy Policy om te zien hoe wij met privacy gevoelige informatie omgaan.