Chiel Dethmersstraat Almelo

Projectinformatie
Project: Chiel Dethmersstraat Almelo
Plaats: Almelo
Projectomschrijving: 32 duurzame woningen

18 JANUARI IN VERKOOP (FASE 1)!

 

Ons project aan de Chiel Dethmersstraat in Almelo, bekend onder de naam “Dethmershoek”, biedt verschillende, onder architectuur ontworpen, woningen aan met een vooruitstrevende visie op duurzaamheid en compleet wonen. Bij deze woningen gaan we verder dan de standaard bouwvoorschriften.

 

De woningen zijn namelijk ontworpen met het oog op energieneutraal wonen en voldoen daarom aan strengere eisen dan het gebruikelijke Bouwbesluit en de daarbij behorende BENG-normen. De daken worden met een substantieel aantal zonnepanelen voorzien, een geavanceerd warmtepompsysteem en hoogwaardige isolatie zorgen voor een comfortabel en triple glas en vloerverwarming dragen bij aan het duurzame karakter van de woningen, die niet alleen efficiënt zijn maar ook aangenaam in gebruik. Hierdoor draagt u als toekomstig bewoner niet alleen bij aan een duurzame toekomst, maar geniet u ook van aanzienlijk lagere energiekosten en financieringsvoordelen zoals lagere hypotheekrentes en hogere leencapaciteiten.

 

Naast het ontwerpen met oog op toekomstbestendigheid en comfort van de woningen op basis van hoge duurzaamheidseisen, weerspiegelen deze woningen ook luxe in compleetheid. Zo worden de Twee-onder-een-kapwoningen XL standaard voorzien van een 2 meter 40 uitbouw aan de achterzijde van de woning waardoor een extra diepe woonkeuken ontstaat en stijgt het woonoppervlakte naar maar liefst (circa) 165 vierkante meter. Iets wat harmonieus aansluit bij woningen op grote percelen grond tot wel 381 vierkante meter, aan het water gelegen en met eigen oprit en parkeerplaatsen.

 

Het gebied kenmerkt zich door de gunstige ontsluiting naar omliggende wegen en door de aandacht op groene infrastructuur. Zo is er een wadi aangelegd met daar omheen een groot aantal nieuwe aanplant en wordt er gebruikgemaakt van infiltrerende bestrating om de toekomstbestendigheid te bevorderen.

 

Dit is uw kans op een prachtig leven in Almelo, waar u kunt wonen naar uw wensen en daarbij alle voorzieningen binnen handbereik heeft. Het avontuur in de Dethmershoek wacht op u!

 

Kijk voor meer informatie op onze projectwebsite www.Dethmershoek.nl of neem contact op met onze makelaars. De contactgegevens van Team Sanders Makelaars en Kamphuis Makelaars vindt u onderaan de projectwebsite.

Meer weten?

Projecten van Roelofs en Haase zijn altijd de moeite waard. De informatie die wij hier kunnen verstrekken is summier. Wij kunnen ons dan ook voorstellen dat u, na het lezen van deze informatie, meer wilt weten over dit project. Vanzelfsprekend willen wij u graag van dienst zijn. Vul daarom uw naam en e-mailadres hiernaast in. 

Wij nemen dan zo spoedig mogelijk  contact met  u op. 

Bellen kan natuurlijk ook: +31 548 53 73 73.

Reageren via deze site is geheel vrijblijvend. Wij verplichten u tot niets.

Wij gebruiken uw naam en email adres alleen in relatie tot uw vraag en/of opmerkingen met betrekking tot dit project. Lees ook onze Privacy Policy om te zien hoe wij met privacy gevoelige informatie omgaan.