Hazemeijer – Hengelo

Projectinformatie
Project: Hazemeijer
Plaats: Hengelo
Projectomschrijving: Renovatie Industrieel Complex
Aannemer: Roelofs en Haase BV

Het Hazemeijer-complex (1907) omvat een gebied van ruim drie hectare, met daarop acht monumentale fabrieksgebouwen (28.000 m2 BVO), een groot parkeerterrein en een (verhuurd) woonhuis. De hoofdingang is aan de Tuindorpstraat, de achterzijde van het terrein bevindt zich aan de Emmaweg en het complex zelf is aan de Floris Hazemeijerstraat. Het terrein wordt omsloten door twee spoorlijnen: Amsterdam-Berlijn en Zutphen-Oldenzaal.

Het voormalige fabriekscomplex van Hazemeijer in Hengelo is door Hazemeijer Hengelo BV (een dochteronderneming van BOEi) verkocht aan Roelofs en Haase. Deze transactie vond eind 2020 plaats. Afgesproken is dat Roelofs en Haase het project verder gaat ontwikkelen, met behoud van het erfgoed door herbestemming. Roelofs en Haase gaat het complex verder ontwikkelen en verbouwen. In de nabije toekomst worden er appartementen gerealiseerd boven op het complex.

Meer weten?

Projecten van Roelofs en Haase zijn altijd de moeite waard. De informatie die wij hier kunnen verstrekken is summier. Wij kunnen ons dan ook voorstellen dat u, na het lezen van deze informatie, meer wilt weten over dit project. Vanzelfsprekend willen wij u graag van dienst zijn. Vul daarom uw naam en e-mailadres hiernaast in. 

Wij nemen dan zo spoedig mogelijk  contact met  u op. 

Bellen kan natuurlijk ook: +31 548 53 73 73.

Reageren via deze site is geheel vrijblijvend. Wij verplichten u tot niets.

Wij gebruiken uw naam en email adres alleen in relatie tot uw vraag en/of opmerkingen met betrekking tot dit project. Lees ook onze Privacy Policy om te zien hoe wij met privacy gevoelige informatie omgaan.