Karmelietenklooster – Almelo

Projectinformatie
Project: Karmelietenklooster
Plaats: Almelo
Projectomschrijving: Renovatie klooster

De Elisakerk en het Karmelietenklooster zijn gesitueerd op een zeer goed bereikbare locatie ten opzichte van het centrum van Almelo en de uitvalswegen N349 en A35. Roelofs en Haase heeft dit project begin dit jaar aangekocht met als doel volledige renovatie en realisatie van appartementen. De 30 meter hoge toren met geruite vormen trekt meteen de aandacht. De 8 appartementen zijn inmiddels allemaal verhuurd evenals de eerste etage.

De kantoorfuncties, eetzaal, woonkamer en recreatieruimte zijn gegroepeerd rondom het Lege Midden: een afgesloten binnentuin als mystiek centrum van de gemeenschap. Op de eerste verdieping zijn elf kloosterkamers voor de karmelieten ondergebracht en op de hoger gelegen verdiepingen acht “openbare” koopappartementen.

Meer weten?

Projecten van Roelofs en Haase zijn altijd de moeite waard. De informatie die wij hier kunnen verstrekken is summier. Wij kunnen ons dan ook voorstellen dat u, na het lezen van deze informatie, meer wilt weten over dit project. Vanzelfsprekend willen wij u graag van dienst zijn. Vul daarom uw naam en e-mailadres hiernaast in. 

Wij nemen dan zo spoedig mogelijk  contact met  u op. 

Bellen kan natuurlijk ook: +31 548 53 73 73.

Reageren via deze site is geheel vrijblijvend. Wij verplichten u tot niets.

Wij gebruiken uw naam en email adres alleen in relatie tot uw vraag en/of opmerkingen met betrekking tot dit project. Lees ook onze Privacy Policy om te zien hoe wij met privacy gevoelige informatie omgaan.