Schoolstraat Holten

Projectinformatie
Project: Schoolstraat Holten
Plaats: Holten
Projectomschrijving: Renovatie 6 duurzame woningen
Aannemer: Roelofs en Haase BV

Dichtbij het centrum van Holten gelegen, tegenover bassischool De Regenboog, transformeert Roelofs en Haase (voormalige) zorgappartementen naar in totaal 6 duurzame en toekomstbestendige woningen. Dit betekent onder andere dat elke woning wordt voorzien van 18 zonnepanelen.

 

Deze woningen beschikken daarnaast over zowel een eigen voor- als achtertuin met een gezamenlijk oppervlak tot wel 180 vierkant groot én een riant dakterras als buitenruimte. De nieuwe eigenaren kunnen hun auto’s straks parkeren op het mandelig terrein en hebben ook nog de ontsluiting aan de achterzijde die leidt naar de parkeerplaatsen bij de Irene Kerk. Aan de achterzijde van de woning wordt er langs de kavellijn een zogeheten “achterom” gecreëerd waardoor de bewoners hun fiets, na een tocht over Nationaal Park Sallandse Heuvelrug op nog geen 5 minuten afstand, rechtstreeks kunnen parkeren in de berging.

Meer weten?

Projecten van Roelofs en Haase zijn altijd de moeite waard. De informatie die wij hier kunnen verstrekken is summier. Wij kunnen ons dan ook voorstellen dat u, na het lezen van deze informatie, meer wilt weten over dit project. Vanzelfsprekend willen wij u graag van dienst zijn. Vul daarom uw naam en e-mailadres hiernaast in. 

Wij nemen dan zo spoedig mogelijk  contact met  u op. 

Bellen kan natuurlijk ook: +31 548 53 73 73.

Reageren via deze site is geheel vrijblijvend. Wij verplichten u tot niets.

Wij gebruiken uw naam en email adres alleen in relatie tot uw vraag en/of opmerkingen met betrekking tot dit project. Lees ook onze Privacy Policy om te zien hoe wij met privacy gevoelige informatie omgaan.