Schoolstraat Holten

Projectinformatie
Project: Schoolstraat Holten
Plaats: Holten
Projectomschrijving: Renovatie 6 duurzame woningen
Aannemer: Roelofs en Haase BV

NU IN VERKOOP! NEEM CONTACT OP MET BULSINK MAKELAARS TE HOLTEN VOOR VERDERE INFORMATIE!

 

De voormalige zorgwoningen in Holten zijn getransformeerd tot 6 reguliere woningen voor de vrije (koop-)markt. Deze woningen hebben een complete transformatie ondergaan en zijn voorzien van moderne technologie, zoals 18 zonnepanelen, vloerverwarming, geheel vernieuwde elektra en prachtige kozijnen, deuren, en ramen. Het unieke aan deze woningen is dat het de voordelen van bestaande bouw en nieuwbouw combineert: zo hoeft u niet lang te wachten voordat u uw droomwoning kunt betrekken en zo heeft u meer financiële zekerheid, terwijl er nog alle ruimte is om uw wensen en aanpassingen te bespreken.

 

Kavelindeling en parkeren: Ontdek de fraaie indeling van onze 6 woningen, variërend van charmante hoekwoningen tot levensloopbestendige opties. Elke woning beschikt over één of meerdere parkeerplaatsen met de mogelijkheid voor elektrisch laden van uw auto

.

Voor wie? Deze woningen zijn ontworpen om aan de behoeften van diverse doelgroepen te voldoen, van avontuurlijke starters tot doorstromers en de doelgroep die de wens heeft levensloopbestendig te kunnen wonen. Een van de woningen beschikt zelfs over een volwaardige Kone lift voor extra comfort en veiligheid.

 

Modelwoning: Onze standaardwoning (huisnummer 10) wordt compleet afgebouwd tot een prachtige modelwoning, welke u kunt bezichtigen zodat u een voorproefje kunt krijgen van het toekomstige leven in Holten. Deze modelwoning is beschikbaar voor de verkoop, echter biedt deze woning u ook de mogelijkheid om inspiratie op te doen voor de overige 5 woningen en zodoende uw wensen kenbaar te kunnen maken aan ons. Wij zullen gezamenlijk met u bekijken wat de mogelijkheden zijn om tot een woning te komen die volledig aan uw eigen wensen voldoet!

 

Dit is uw kans op een prachtig leven in Holten, waar u kunt wonen naar uw wensen en daarbij alle voorzieningen binnen handbereik heeft. Het avontuur in Holten wacht op u!

 

Graag verwijzen we u naar de eigen website van dit project voor de meest actuele informatie: www.schoolstraatholten.nl. Indien u vragen heeft over het verdere verkoopproces, aarzel dan niet om contact met onze makelaar op te nemen. U kunt Bulsink Makelaars telefonisch bereiken op 0548 212 279 of door een bezoek te brengen aan hun kantoor aan de Larenseweg 12 te Holten: de koffie staat klaar.

Meer weten?

Projecten van Roelofs en Haase zijn altijd de moeite waard. De informatie die wij hier kunnen verstrekken is summier. Wij kunnen ons dan ook voorstellen dat u, na het lezen van deze informatie, meer wilt weten over dit project. Vanzelfsprekend willen wij u graag van dienst zijn. Vul daarom uw naam en e-mailadres hiernaast in. 

Wij nemen dan zo spoedig mogelijk  contact met  u op. 

Bellen kan natuurlijk ook: +31 548 53 73 73.

Reageren via deze site is geheel vrijblijvend. Wij verplichten u tot niets.

Wij gebruiken uw naam en email adres alleen in relatie tot uw vraag en/of opmerkingen met betrekking tot dit project. Lees ook onze Privacy Policy om te zien hoe wij met privacy gevoelige informatie omgaan.