Roelofs & Haase 100 jaar én Hofleverancier

100 jaar bouwen met passie

Ons familiebedrijf Roelofs en Haase bestaat 100 jaar en daar zijn wij trots op. Wat in 1921 begon als bescheiden bouwbedrijf is nu gegroeid naar een onderneming van formaat. Innovatie, inspelen op nieuwe ontwikkelingen, denken in kansen en waardering voor de medewerkers, zijn de factoren die de hoeksteen vormen voor ons succes. Inmiddels zijn wij een gevestigde naam in de regio en ver daarbuiten.

Wanneer we omzien naar het verleden, betekent dat ook dat we vooruitzien naar de toekomst. De toekomst waar we ons zullen blijven onderscheiden met onze bouwprojecten. Renovatie van historische panden die we met behulp van de allernieuwste technieken hun oorspronkelijke karakter laten behouden. Nieuwbouwprojecten waar we met traditionele bouwmethodes moderne panden realiseren met een krachtige uitstraling. De ervaring van de afgelopen 100 jaar is het fundament voor de toekomst. Die zien wij vol vertrouwen tegemoet. Net zoals wij geleerd hebben van de vorige generatie zullen wij ook de kennis en ervaring weer overdragen aan de volgende generatie, zodat Roelofs en Haase ook in de komende decennia de kwaliteit van de projecten kan blijven garanderen.

Eerste huis

Hofleverancier

Naast het eeuwfeest heeft Roelofs en Haase op 23 april 2021 ook het Predicaat Hofleverancier uitgereikt gekregen door de Commissaris van de Koning. Een waardering van ons werk door de jaren heen. Wij zijn dankbaar dat wij deze erkenning hebben mogen ontvangen. Immers is het niet vanzelfsprekend dat elke 100 jarige onderneming dit ontvangt. Naast de bekendheid van de ontstaansgeschiedenis dient het bedrijf ook een vooraanstaande plaats in de regio te hebben en moet de onderneming en haar bestuurders van onbesproken gedrag zijn. Voor ons een extra stimulans om ons constant te verbeteren, zodat wij met recht het Predicaat Hofleverancier mogen blijven dragen.

Bekijk hier oude beelden van Roelofs & Haase