Woningbouw

In de 100-jarige historie van Roelofs & Haase is woningbouw altijd één van de belangrijkste facetten geweest in de bouwproductie. We hebben dan ook alles al wel eens onder handen gehad. Van low-budget starterswoningen tot grote appartementencomplexen en van grote seriematige woningbouwprojecten tot kleinschalige individuele woningbouw. Onze kracht ligt er ondermeer in dat we niet alleen grote professionele opdrachtgevers, maar ook particulieren kunnen bedienen. Met onze zusterbedrijven kunnen we alle opdrachtgevers naar wens bedienen.

Woningbouw

Onze ervaring zorgt ervoor dat we het bouwproces transparant kunnen houden. 

Daar bent u als opdrachtgever natuurlijk zeer bij gebaat! Of we nu werken met een externe architect of met onze eigen architect, wij zorgen voor een soepel verloop van het bouwproces waarbij we de opdrachtgever naar wens werk uit handen kunnen nemen. We hebben dan ook de ‘know-how’ om een project van begin tot eind te begeleiden, maar als u als opdrachtgever zelf de regie in handen wilt hebben kan dat natuurlijk ook!

We vormen al jaren een goed ingespeeld team met de projectontwikkeling en weten als geen ander de voordelen van deze synergie optimaal te benutten. De korte lijnen binnen de organisatie zorgen ervoor dat we snel kunnen schakelen en daarmee zowel ontwerp als uitvoering probleemloos op elkaar af kunnen stemmen. Ketenintegratie doen wij op deze wijze al jaren!

Beekdal Renkum

Beekwoude Enschede

De Oude Weg – Elst

De Meesterproef Wageningen

Berkel en Hof Warnsveld

Meihorst Haren

Woonhuis Almere 1

De Zonne Entree Apeldoorn

Bij Roelofs & Haase luisteren wij naar de wensen van de toekomstige bewoner. Iedereen heeft zo zijn eigen wensen. Natuurlijk verschillen die per individu, maar bij Roelofs & Haase proberen we die in de woning te integreren. Samen met u bepalen wij de planning en hoe we het gaan uitvoeren.