Utiliteitsbouw

Hoewel Roelofs & Haase in het verleden veel utiliteitsbouw gerealiseerd heeft, is er met de overname van Bouwmaatschappij Kroon weer een nieuwe impuls gegeven aan deze discipline. De gecombineerde ervaring van deze twee bedrijven in de utiliteitsbouw is enorm! We hebben alles al wel onder handen gehad. De kracht van het bedrijf zit dan ook in zijn brede ervaring!

Met elkaar...

Iedere bouw heeft een specifieke manier van aanpak nodig en wij denken graag in een zo vroeg mogelijk stadium van de planvorming met u mee. Vooral bij utiliteitsbouw is het zaak om in een vroeg stadium de verschillende disciplines in het bouwen op elkaar af te stemmen om te voorkomen dat er later in de planvorming problemen ontstaan. We hebben dan ook veel ervaring in het werken binnen een bouwteam. We denken liever niet in problemen, maar in mogelijkheden. Elkaar sterker maken, daar draait het om in een bouwteam!

Roelofs & Haase is een sterke partner in de utiliteitsbouw. Informeer gerust naar de mogelijkheden.  Bij Roelofs & Haase zijn we gewend altijd te denken in oplossingen. Wij hebben dus altijd een passend voorstel.