Bedrijventerrein De Toekomst

Projectinformatie
Project: Bedrijventerrein De Toekomst
Plaats: Biddinghuizen
Projectomschrijving: Bedrijfskavels te Biddinghuizen
Aannemer: Roelofs & Haase Projectontwikkeling B.V.

Op het Bedrijventerrein De Toekomst te Biddinghuizen ontwikkelt Roelofs & Haase in totaal 17 hectare tot bedrijfskavels op 2 locaties. Op de locatie De Ploegschaar wordt 2 hectare grond ontwikkeld tot woon-werkkavels en op de locatie Oldebroekerweg ontwikkelen we 15 hectare tot bedrijfskavels, hiervan zijn nog slechts enkele beschikbaar. 

 

U kunt bij de realisatie van uw bedrijfskavel ervoor kiezen om zelf de regie in handen te nemen of uw volledige wensenpakket bij Roelofs en Haase neerleggen zodat wij het complete traject voor u uitwerken. Dit houdt in dat wij zowel voor het ontwerp van uw nieuwe bedrijfshal als voor de indeling van uw kavel, advies kunnen uitbrengen om u te ondersteunen in de keuzes die gemaakt dienen te worden.

 

Informeer naar de mogelijkheden!

 

Kijk voor meer informatie op onze projectwebsite en volg dit project ook op onze Facebookpagina!

Meer weten?

Projecten van Roelofs en Haase zijn altijd de moeite waard. De informatie die wij hier kunnen verstrekken is summier. Wij kunnen ons dan ook voorstellen dat u, na het lezen van deze informatie, meer wilt weten over dit project. Vanzelfsprekend willen wij u graag van dienst zijn. Vul daarom uw naam en e-mailadres hiernaast in. 

Wij nemen dan zo spoedig mogelijk  contact met  u op. 

Bellen kan natuurlijk ook: +31 548 53 73 73.

Reageren via deze site is geheel vrijblijvend. Wij verplichten u tot niets.

Wij gebruiken uw naam en email adres alleen in relatie tot uw vraag en/of opmerkingen met betrekking tot dit project. Lees ook onze Privacy Policy om te zien hoe wij met privacy gevoelige informatie omgaan.