Bedrijventerrein De Toekomst

Projectinformatie
Project: Bedrijventerrein De Toekomst
Plaats: Biddinghuizen
Projectomschrijving: Bedrijfskavels te Biddinghuizen
Aannemer: Roelofs & Haase Projectontwikkeling B.V.

Op het Bedrijventerrein De Toekomst te Biddinghuizen ontwikkeld Roelofs & Haase in totaal 17 hectare tot bedrijfskavels op 2 locaties. Op de locatie De Ploegschaar wordt 2 hectare grond ontwikkeld tot woon- werkkavels, en op de locatie Oldebroekerweg ontwikkelen we 15 hectare tot bedrijfskavels.

De kavels op de locatie Oldebroekerweg zijn te koop vanaf ongeveer 1500 m2, maar grotere kavels van bijvoorbeeld 4 hectare zijn ook realiseerbaar. De locatie is dus voor zowel grote als kleinere bedrijven interessant. De vierkante meterprijzen zijn gemeentelijk vastgelegd, en bedragen 63 euro per vierkante meter. Uitzondering hierop zijn de kavels aan de Olde Broekerweg, die als zichtlocatie 76 euro per vierkante meter kosten.

U kunt bij de realisatie van uw bedrijfskavel aan de Oldebroekerweg zelf de regie in handen nemen, of u kunt uw wensenpakket bij Roelofs & Haase neerleggen, zodat wij het één en ander verder voor u uitwerken. Zowel voor het ontwerp van de bedrijfshal als de indeling van de kavel kunnen we u van dienst zijn. Ook kan Roelofs & Haase u helpen of adviseren bij de financiering van uw kavel.

Informeer naar de mogelijkheden!

Volg dit project ook op onze Facebookpagina!

 

 

Opdrachtgever: Roelofs & Haase Projectontwikkeling B.V.
Roelofs & Haase Projectontwikkeling B.V.
Bedrijventerrein De Toekomst

Meer weten?

Projecten van Roelofs en Haase zijn altijd de moeite waard. De informatie die wij hier kunnen verstrekken is summier. Wij kunnen ons dan ook voorstellen dat u, na het lezen van deze informatie, meer wilt weten over dit project. Vanzelfsprekend willen wij u graag van dienst zijn. Vul daarom uw naam en email adres hiernaast in. 

Wij nemen dan zo spoedig mogelijk  contact met  u op. 

Bellen kan natuurlijk ook: +31 548 53 73 73.

Reageren via deze site is geheel vrijblijvend. Wij verplichten u tot niets.

Wij gebruiken uw naam en email adres alleen in relatie tot uw vraag en/of opmerkingen met betrekking tot dit project. Lees ook onze Privacy Policy om te zien hoe wij met privacy gevoelige informatie omgaan.