Beekdal Renkum

Projectinformatie
Project: 4 woningen
Plaats: Renkum
Projectomschrijving: nieuwbouw 4 woningen Beekdal in Renkum
Opdrachtgever: Roelofs & Haase Projectontwikkeling
Aannemer: Bouwbedrijf Bossenbroek
Makelaar: Timmer & Timmer makelaars
Architect: Theo Verburg Architecten
Website: http://www.testrh.nl
Opgeleverd: www.testrh.nl

Aan de rand van het dorp Renkum, hoog op de stuwwal, wordt een nieuwe woonwijk gebouwd aan de rand van een uniek natuurgebied dat de komende jaren steeds mooier zal worden.

De fraai vormgegeven twee-onder-een-kapwoningen van Beekdal Renkum liggen aan de rand van de wijk. Op onderstaande situatietekening kunt u zien hoe de woningen zijn gesitueerd. Elk type krijgt zijn eigen karakter door variatie in kozijnen en baksteenkleuren. De afwerking is natuurlijk van het niveau dat u bij dit  soort woningen verwacht: fraaie baksteen, keramische pannen, vloerverwarming op de begane grond en luxe sanitair (Villeroy & Boch). De woning wordt opgeleverd zonder keuken; u kunt die geheel naar wens inrichten. Alle woningen beschikken tenslotte over een royale garage en volop ruimte voor een oprit voor twee auto’s. Klik hier voor meer informatie over de woningtypes. De volgende bouwnummers zijn te koop:

68, type F, Europalaan 114, € 315.000 v.o.n.
69, type G, Europalaan 112 € 321.000 v.o.n.
72, type F, Europalaan 106 € 321.750 v.o.n.
73, type Fs, Europalaan 104 € 321.250 v.o.n.

situatie-4-woningen-beekdal-renkum

Vanzelfsprekend is het mogelijk de woning verder aan te passen aan uw eisen. De woonkamer en/of de garage van uw woning kunnen bijvoorbeeld worden verlengd en op zolder kunnen extra slaapkamers worden gerealiseerd.

Op dit bijzondere plekje vlakbij het beekdal moeten we natuurlijk volop rekening houden met de omringende natuur. Om de kwetsbare grondwaterstand te ontzien wordt het regenwater bijvoorbeeld zoveel mogelijk op eigen terrein geïnfiltreerd. Ook ín de woningen staat duurzaamheid voorop. Alle woningen worden voorzien van een zonneboiler en zijn bijzonder goed geïsoleerd.

 

Roelofs & Haase Projectontwikkeling
4 woningen