De Berkenhof Emmen

Projectinformatie
Project: De Berkenhof
Plaats: Emmen
Projectomschrijving: Riante vrije kavels in het natuurgebied ’t Zand Emmen
Makelaar: Ten Wolde Makelaars

‘s Ochtends vroeg de dag beginnen met een fanatiek rondje joggen door het bos. Of liever rustig wakker worden tijdens een wandeling met de hond over de bospaden. In De Berkenhof begint iedere dag zoals jij dat wilt.


Je woont aan de rand van natuurgebied ’t Zand, voorheen ‘De Schanswal’. ‘t Zand is een voormalige ontzanding aan de noordoostzijde van Emmen. In natuurgebied ’t Zand zijn twee locaties voor nieuwe woningen aangewezen. De eerste en reeds gerealiseerde locatie bevindt zich in de zuidwesthoek en ligt tegen de Laan van het Kwekebos aan. De tweede locatie betreft De Berkenhof en ligt in de zuidoosthoek van het natuurgebied, haaks op de Schansstraat.


De Berkenhof wordt aan drie zijden omringd door schitterende bossen. Je woont er tussen de natuurgebieden Emmerschans en Emmerdennen-Valtherbos, precies op de grens van stedelijk en agrarisch gebied.


Op deze unieke plek midden in de natuur realiseert Roelofs & Haase Projectontwikkeling B.V. riante bouwkavels voor 16 vrijstaande luxe villa’s. De kavels variëren in oppervlakte van ca 750 m² tot maar liefst 1.467 m².

Inmiddels is de 150 meter lange geluidswal gereed.


Er zijn 5 kavels verkocht en er wordt al gebouwd. Een aantal nieuwe bewoners van de wijk zetten op dit moment samen met hun architect de laatste puntjes op de i, ook zij zullen binnenkort beginnen met de bouw van hun droomhuis.


Ga naar onze projectwebsite voor meer informatie of om u in te schrijven.

Meer weten?

Projecten van Roelofs en Haase zijn altijd de moeite waard. De informatie die wij hier kunnen verstrekken is summier. Wij kunnen ons dan ook voorstellen dat u, na het lezen van deze informatie, meer wilt weten over dit project. Vanzelfsprekend willen wij u graag van dienst zijn. Vul daarom uw naam en e-mailadres hiernaast in. 

Wij nemen dan zo spoedig mogelijk  contact met  u op. 

Bellen kan natuurlijk ook: +31 548 53 73 73.

Reageren via deze site is geheel vrijblijvend. Wij verplichten u tot niets.

Wij gebruiken uw naam en email adres alleen in relatie tot uw vraag en/of opmerkingen met betrekking tot dit project. Lees ook onze Privacy Policy om te zien hoe wij met privacy gevoelige informatie omgaan.