De Oude Weg – Elst

Projectinformatie
Project: De Oude Weg – Elst
Plaats: Elst (Utr)
Projectomschrijving: Vrijstaande villa’s aan de Oude Weg te Elst
Opdrachtgever: Roelofs & Haase Projectontwikkeling
Aannemer: Roelofs & Haase Aannemingsbedrijf
Makelaar: Jan Scheffer
Opgeleverd: 2019

Tussen de bossen van de Utrechtse Heuvelrug en de uiterwaarden van de Nederrijn ligt het sfeervolle dorpje Elst. Aan de rand van het dorp heeft Roelofs & Haase in de eerste fase van het plan ‘De Oude Weg Elst’ zeven riante vrijstaande villa’s gerealiseerd.

Na het succesvol afronden van de eerste fase is ook de tweede fase gerealiseerd met nog eens drie riante villa’s op ruime kavels.

Met de eindelijk in gang gezette sloop van de achterliggende steenfabriek kan de natuur zich nu vrij vormen tot een natuurgebied van bijzondere schoonheid! Een unieke kans om te wonen aan de rand van dit prachtige natuurgebied, en te genieten van een bijzondere locatie!

De villa’s zijn zo ontworpen dat er een harmonische, maar tegelijkertijd ook een gevarieerde compositie ontstaat van gevelbeelden en bouwmassa’s. Gezien vanaf de Oude Weg staan er geen twee gelijke villa’s naast elkaar. Met de ruime glazen puien aan de achterzijde van de villa’s krijgt de natuur de kans om de woonkamer binnen te komen en kun je overal vanuit de woning de weidsheid van het rivierenlandschap ervaren.

De villa’s zijn onderverdeeld in drie hoofdtypen, de Eik, de Els, en de Berk. De individuele villa’s zijn vernoemd naar een boom van één van die typen. Voor elke villa geldt dat hij een jonge boom in de voortuin heeft van het type waarna hij vernoemd is. De drie woningtypen zijn tevens voorzien van afwijkende bakstenen. Een bijzondere villa op een ruime kavel, in een uniek stukje Nederland waar we u de mogelijkheid bieden om te wonen op de grens van een zich ontwikkelend natuurgebied.

 

Opgeleverd: 2019
Roelofs & Haase Projectontwikkeling
De Oude Weg – Elst