De Ploegschaar Biddinghuizen

Projectinformatie
Project: De Ploegschaar
Plaats: Biddinghuizen
Projectomschrijving: Woon-werkkavels op het Bedrijventerrein Biddinghuizen
Makelaar: Van der Linden

Aan de Ploegschaar in Biddinghuizen ontwikkelen we bedrijfskavels met woningen en bedrijfsruimtes. Een unieke combinatie van wonen en werken die nog maar zelden voorkomt. Hier kunt u goedkoop wonen op een grote kavel en u heeft tegelijkertijd uw bedrijfsruimte letterlijk naast de deur. In dit project is het mogelijk een kavelgrootte te kiezen vanaf ca. 745m².

Het project is ontwikkeld voor vrijstaande woningen met een vrijstaande bedrijfsruimte maar het is tevens mogelijk een geschakelde woning of bedrijfshal te realiseren. Het is zelfs mogelijk om de bedrijfswoning later te laten bouwen zodat dubbele woonlasten worden voorkomen, indien geïnteresseerden de huidige woning nog niet hebben verkocht.

Met dit project willen wij zoveel mogelijk aan de persoonlijke wensen van de klant tegemoet komen, dit betekent dat een compleet andere woning of een ander type bedrijfshal tot de mogelijkheden behoort. Het project bestaat uit maximaal 20 bedrijfswoningen en bedrijfshallen; het definitieve aantal is afhankelijk van de grootte van de kavels, welke door de klanten zelf kunnen worden bepaald.

Voor meer informatie kunt u  contact opnemen met onze makelaar, Van der Linden Makelaardij te Dronten, of kijk op onze projectwebsite: www.bedrijfskavels-biddinghuizen.nl.

Ook kunt u dit project volgen op onze Facebookpagina.

Meer weten?

Projecten van Roelofs en Haase zijn altijd de moeite waard. De informatie die wij hier kunnen verstrekken is summier. Wij kunnen ons dan ook voorstellen dat u, na het lezen van deze informatie, meer wilt weten over dit project. Vanzelfsprekend willen wij u graag van dienst zijn. Vul daarom uw naam en email adres hiernaast in. 

Wij nemen dan zo spoedig mogelijk  contact met  u op. 

Bellen kan natuurlijk ook: +31 548 53 73 73.

Reageren via deze site is geheel vrijblijvend. Wij verplichten u tot niets.

Wij gebruiken uw naam en email adres alleen in relatie tot uw vraag en/of opmerkingen met betrekking tot dit project. Lees ook onze Privacy Policy om te zien hoe wij met privacy gevoelige informatie omgaan.