De Ploegschaar Biddinghuizen

Projectinformatie
Project: De Ploegschaar
Plaats: Biddinghuizen
Projectomschrijving: Woon-werkkavels op het Bedrijventerrein Biddinghuizen
Opdrachtgever: Roelofs & Haase Projectontwikkeling
Makelaar: Van der Linden

UPDATE 16 FEBRUARI 2021: ALLE KAVELS ZIJN VERKOCHT. HELAAS HEBBEN WIJ DUS GEEN KAVEL MEER BESCHIKBAAR VOOR U. 

De kavels aan De Ploegschaar zijn te koop vanaf een oppervlakte van circa 750 m2.

Prijs per 1 januari 2021 € 129,– /m2*

Met een kaveldiepte van ongeveer 57 meter betekent dit dat de minimale breedte van de kavel 13 meter is. Bij de kleinste kavel is uw bedrijfshal geschakeld met de buurman.

Het project bestaat uit maximaal 20 bedrijfswoningen en bedrijfshallen; het definitieve aantal is afhankelijk van de grootte van de kavels. Uiteraard bepaalt u zelf hoe groot uw kavel wordt en hoe deze ingedeeld wordt. Vrijstaand of geschakeld wonen, een vrijstaande of een geschakelde bedrijfshal, en de grootte van de woning en bedrijfshal kunt u zelf bepalen. Wel met inachtneming van de regels uit het bestemmingsplan natuurlijk.

U kunt bij de woon- werkkavels aan de Ploegschaar dus zelf de regie in handen nemen voor de vestiging van uw bedrijf met bedrijfswoning. U kunt natuurlijk ook uw wensenpakket met ons communiceren zodat wij het één en ander verder voor u kunnen uitwerken. Zowel voor het ontwerp van de bedrijfshal als voor uw woning kunnen we u van dienst zijn.

Waar vindt u tegenwoordig nog woon- werkkavels waar u het zelf voor het zeggen heeft? Aan de Ploegschaar te Biddinghuizen!

* prijsindex 3,5% vanaf 01-01-2020

Voor meer informatie kunt u  contact opnemen met onze makelaar, Van der Linden Makelaardij te Dronten, of kijk op onze projectwebsite: www.bedrijfskavels-biddinghuizen.nl.

Roelofs & Haase Projectontwikkeling
De Ploegschaar