Emmaüsklooster – Velp

Projectinformatie
Project: Emmaüsklooster
Plaats: Velp

Het Emmaüsklooster is het oudste Kapucijnenklooster van Nederland. Het klooster ligt aan de rand van Velp, dichtbij het vestingstadje Grave. Vanwege het teruglopend aantal Kapucijnen kon duurzame instandhouding niet gewaarborgd worden. Roelofs & Haase was al betrokken bij het klooster vanwege de “drie-eenheid Velp”  en heeft het klooster van de Kapucijnen overgenomen.

Samen met de gemeente en Provincie Brabant is er een visie en ontwikkelplan opgesteld. Door het herontwikkelen zorgt Roelofs & Haase voor een duurzame instandhouding van het pand.

Klik hier voor een virtuele tour door het klooster.

Meer weten?

Projecten van Roelofs en Haase zijn altijd de moeite waard. De informatie die wij hier kunnen verstrekken is summier. Wij kunnen ons dan ook voorstellen dat u, na het lezen van deze informatie, meer wilt weten over dit project. Vanzelfsprekend willen wij u graag van dienst zijn. Vul daarom uw naam en e-mailadres hiernaast in. 

Wij nemen dan zo spoedig mogelijk  contact met  u op. 

Bellen kan natuurlijk ook: +31 548 53 73 73.

Reageren via deze site is geheel vrijblijvend. Wij verplichten u tot niets.

Wij gebruiken uw naam en email adres alleen in relatie tot uw vraag en/of opmerkingen met betrekking tot dit project. Lees ook onze Privacy Policy om te zien hoe wij met privacy gevoelige informatie omgaan.