Locatie Zuidbroek Apeldoorn

Projectinformatie
Project: Locatie Zuidbroek
Plaats: Apeldoorn
Projectomschrijving: Ontwikkeling van 27 stadswoningen

In de nieuwbouwwijk Zuidbroek is Roelofs & Haase 27 stadswoningen aan het ontwikkelen. In ‘De Stek’ vloeien de gezelligheid van de stad Apeldoorn en het groene karakter van Zuidbroek heel natuurlijk samen. De 27 nieuwe woningen van De Stek liggen aan beide zijden van Park Zuidbroek. Er is keuze uit vrijstaande woningen, twee-onder-één-kapwoningen en rijwoningen. Allemaal nul-op-de-meter woningen, dus energieneutraal en met lage maandlasten. Dit alles prachtig gelegen in een groene omgeving.

Meer informatie over dit project is te vinden op de projectwebsite:

www.destekapeldoorn.nl

Meer weten?

Projecten van Roelofs en Haase zijn altijd de moeite waard. De informatie die wij hier kunnen verstrekken is summier. Wij kunnen ons dan ook voorstellen dat u, na het lezen van deze informatie, meer wilt weten over dit project. Vanzelfsprekend willen wij u graag van dienst zijn. Vul daarom uw naam en e-mailadres hiernaast in. 

Wij nemen dan zo spoedig mogelijk  contact met  u op. 

Bellen kan natuurlijk ook: +31 548 53 73 73.

Reageren via deze site is geheel vrijblijvend. Wij verplichten u tot niets.

Wij gebruiken uw naam en email adres alleen in relatie tot uw vraag en/of opmerkingen met betrekking tot dit project. Lees ook onze Privacy Policy om te zien hoe wij met privacy gevoelige informatie omgaan.