Meihorst Haren

Projectinformatie
Project: Meihorst
Plaats: Haren
Projectomschrijving: Inbreidingslocatie met luxe villa’s
Opgeleverd: 2019

Lees hier het laatste nieuws.

Op de voormalige locatie van de kwekerij Van der Mei in Haren is Roelofs & Haase Projectontwikkeling bezig met  ontwikkeling van een exclusief woningbouwproject.  De locatie is omsloten door de Stationsweg, Lokveenweg, Poorthofsweg en Middelhorsterweg  en vorm zo een knus binnenterrein.

De ontwikkeling van de locatie is reeds in een vergevorderd stadium en binnenkort wordt de vergunningsprocedure opgestart. Op deze locatie worden ca. 15 luxe villa’s gerealiseerd naar de wensen van de koper.

Meer weten?

Projecten van Roelofs en Haase zijn altijd de moeite waard. De informatie die wij hier kunnen verstrekken is summier. Wij kunnen ons dan ook voorstellen dat u, na het lezen van deze informatie, meer wilt weten over dit project. Vanzelfsprekend willen wij u graag van dienst zijn. Vul daarom uw naam en email adres hiernaast in. 

Wij nemen dan zo spoedig mogelijk  contact met  u op. 

Bellen kan natuurlijk ook: +31 548 53 73 73.

Reageren via deze site is geheel vrijblijvend. Wij verplichten u tot niets.

Wij gebruiken uw naam en email adres alleen in relatie tot uw vraag en/of opmerkingen met betrekking tot dit project. Lees ook onze Privacy Policy om te zien hoe wij met privacy gevoelige informatie omgaan.