Opbroek-Noord Rijssen

Projectinformatie
Project: Opbroek-Noord Rijssen
Projectomschrijving: 8 woningen
Makelaar: Ten Hove Makelaardij Rijssen

NU IN VERKOOP!

Opbroek is de nieuwe woonwijk van Rijssen en ontwikkeld om tegemoet te komen aan de groeiende vraag naar woningen in deze regio. De nieuwe wijk wordt gerealiseerd in 3 fases: Opbroek-Zuid, Opbroek-Noord en Opbroek-Oost. Roelofs en Haase realiseert acht woningen in Opbroek-Noord, waarvan vier twee-onder-één-kapwoningen, twee halfvrijstaande woningen en twee tussenwoningen.

 

De woningen zijn zowel verschillend in type als de geschiktheid voor verschillende doelgroepen. Zo biedt het plan ruimte voor starters die hun eerste koopwoning willen aanschaffen en is er de mogelijkheid om levensloopbestendig te wonen. Deze prachtige levensloopbestendige woningen combineren comfort, functionaliteit en vrijheid en dragen daardoor bij aan de maatschappelijke ontwikkeling van langer zelfstandig thuis wonen. De woningen zijn ontworpen met het oog op de toekomst, zodat de nieuwe bewoners genieten van zorgeloos en comfortabel wonen, ongeacht hun levensfase. Dit houdt in dat er moeiteloze doorstroming tussen de verschillende leefruimtes is, de woningen energieneutraal worden geleverd en dat er in de wijk veel ruimte is voor groen met daarbij de nodige parkeervoorzieningen, naast de voorzieningen op eigen terrein.

 

Toekomstige bewoners kunnen straks genieten van het prachtige landschap van Rijssen en de directe omgeving. Zo kan men fietsen langs historische gebouwen, de toppen van de heuvels van Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug beklimmen of met de kano of (fluister-)boot over de Regge varen, genietend van de rust en ontspanning in de buitenlucht.

Meer weten?

Projecten van Roelofs en Haase zijn altijd de moeite waard. De informatie die wij hier kunnen verstrekken is summier. Wij kunnen ons dan ook voorstellen dat u, na het lezen van deze informatie, meer wilt weten over dit project. Vanzelfsprekend willen wij u graag van dienst zijn. Vul daarom uw naam en e-mailadres hiernaast in. 

Wij nemen dan zo spoedig mogelijk  contact met  u op. 

Bellen kan natuurlijk ook: +31 548 53 73 73.

Reageren via deze site is geheel vrijblijvend. Wij verplichten u tot niets.

Wij gebruiken uw naam en email adres alleen in relatie tot uw vraag en/of opmerkingen met betrekking tot dit project. Lees ook onze Privacy Policy om te zien hoe wij met privacy gevoelige informatie omgaan.