Park Duivendaal – Wageningen

Projectinformatie
Project: Park Duivendaal
Plaats: Wageningen
Projectomschrijving: Realisatie van 200 appartementen
Aannemer: Roelofs en Haase BV

Park Duivendaal: een mooie en rustige locatie vlak bij de binnenstad van Wageningen. Het stadscentrum van Wageningen met theater en een keur aan winkels en horecagelegenheden ligt op loopafstand. Maar toch vinden de bewoners hier de rust en de ruimte die het wonen in deze groene omgeving zo aangenaam maakt. In dit park ontwikkelt Roelofs en Haase 200 appartementen, met inachtneming van de huidige cultuurhistorische waarden. Natuurlijk houden wij u via onze site op de hoogte van de ontwikkelingen rond Park Duivendaal. Maar heeft u meer interesse? Neem dan gerust contact met ons op!

Meer weten?

Projecten van Roelofs en Haase zijn altijd de moeite waard. De informatie die wij hier kunnen verstrekken is summier. Wij kunnen ons dan ook voorstellen dat u, na het lezen van deze informatie, meer wilt weten over dit project. Vanzelfsprekend willen wij u graag van dienst zijn. Vul daarom uw naam en e-mailadres hiernaast in. 

Wij nemen dan zo spoedig mogelijk  contact met  u op. 

Bellen kan natuurlijk ook: +31 548 53 73 73.

Reageren via deze site is geheel vrijblijvend. Wij verplichten u tot niets.

Wij gebruiken uw naam en email adres alleen in relatie tot uw vraag en/of opmerkingen met betrekking tot dit project. Lees ook onze Privacy Policy om te zien hoe wij met privacy gevoelige informatie omgaan.